Frontbild

Till alla härliga kämpar som körde 2013!
Tack för en fantastisk tävlingsdag! Vi är mycket tacksamma över alla värmande ord om tävlingen. Vi är också medvetna om att några av er tyckte att cyklingen kanske var lite tuffare än vad ni hade väntat er/vad vår beskrivningen fick er att tro. Mycket blev bra första året- men vi har mycket kvar att förbättra. Er hjälp med att ge oss synpunkter på vad ni tyckte var extra bra och vad ni tycker vi helst ska förbättra/ändra på till nästa år är mycket värdefull. Om ni mailar oss era synpunkter (ex: banan/del av banan som var extra fin/dålig/arrangemanget/övrigt), så blir vi tacksamma. Idag var det soligt vindstilla och 20 grader i skuggan när vi rensade fjället från banmarkeringar. En del tävlingsdeltagare var kvar och fick en underbar cykeldag. Hoppas att vi får ett mindre blåsigt väder nästa Fjälltur!
Bilder från Fjällturen 2013:
På länken
http://www.flickr.com/photos/jockelagercrantz/sets/72157634750909936/ hittar ni bilder från Fjällturen 2013. Er fina insats igår imponerade så mycket på oss, så vi vill gärna bjuda på bilderna till er. Ni kan ladda ner och använda bilderna fritt för privat bruk. För kommersiella syften hänvisas till fotograf Jocke Lagercrantz.
Fler bilder från loppet kommer att läggas ut inom några dagar på hemsidan.
Glada hälsningar från arrangörerna!