rideofhope2015

Vi hälsar Ride of Hope välkommen till Fjällturen 2015.
Till årets Fjällturen kommer ni få träffa några av våra nya samarbetspartners, Ride of Hope, Team Växjö.
Vi är glada att vi inlett detta samarbete, då det förebyggande arbetet mot cancer är en mycket viktig fråga.

Ride of Hope Europe är ett arrangemang där olika Team samlar in pengar via sponsorer, privata gåvor och events. Deltagarna cyklar till olika, spännande destinationer. Under juni/juli 2015 cyklade Team Växjö till London (starten gick från Milton Keynes och hela rutten omfattar 8 etapper på totalt ca 110 mil.)

Nu kommer Team Växjö med Peter Gunnarsson upp och ska cykla Fjällturen, men redan på fredag kan ni träffa teamet vid nummerlappsutdelningen,  där de berättar mer om Ride of Hope, samt hur barncancerfonden arbetar.

Välkomna säger vi från Fjällturen.