Programmet under cykelveckan fylls hela tiden på, ta möjligheten att anmäla dig till evenemangen.

Skidgalningen Anders Blomquist och cykelentusiasten Magnus Rydhult, som startade Fjällturen, ser fram emot att visa dig sina favoriter! Följ med på en lugnare banguidning i underbar miljö under cykelveckan, torsdagen den 14 juli kl.10.00. Anmäl dig här >>>


Träningsföreläsning och Uppladdningsmiddag – den bästa av kombinationer!
Se framför dig kvällen innan tävling och du har gjort dina förberedelser, du bänkar dig kl.16.30 i Ramundberget och lyssnar till en av världens främsta cyklister, Fredrik Ericsson. Klockan 18.00 dukas en vällagad middag upp och du laddar batterierna.
En bättre kväll har vi svårt att tänka oss:) Anmäl dig här >>>

anders, magnus tur
Och mycket mycket mer, hela programmet för cykelveckan hittar du här >>>