Många bor i Ramundberget i år och har efterfrågat en möjlighet att få transport ner till starten i Funäsdalen på lördag morgon. Nu har vi löst det med att hyra in en buss kl 08.30 från Ramundberget, så att man är på plats på nya startplatsen vid 9-tiden.

Vi kommer att försöka lösa behovet allteftersom vi vet hur många som är intresserade, men i utgångsläget är platserna begränsade till de fordon vi har hyrt in. Anmälan och betalning senast när nummerlapparna hämtas ut dagen innan. Självkostnadspris 50 kr inkl cykeltransport. Som ett led i sin satsning på Fjällturen har Ramundberget bestämt sig för att bjuda på bussen till start för de som bor på boendeanläggningen.

Som vanligt kommer det att finnas bussar som transporterar de som tävlat ner från Ramundberget till Funäsdalen efter målgång. Varje halvtimme med start 13.30 fram till 16.00. Biljett till självkostnadspris 50 kr löses vid nummerlappsutdelningen. Vi kan ta med ett antal cyklar, men om ni är flera kanske en av er kan ta transporten och sedan hämta resten i Ramundberget?
Och bussbolaget/ Funäsdalens IF är tacksamma om ni tvättat cykeln och sköljt av er tävlingsdammet innan ni hoppar på bussen :)

tjärn