Välkommen till 2018, till ett nytt cykelår!

Jag välkomnar er alla till Sveriges vackraste MTB lopp i sommar!
Nyheter är att Fjällturen kommer även arrangera ett landsvägslopp till Norge förbi Röros och målet i Sverige och Ramundberget.

Start för detta lopp är V 28 och den 11 juli på riksgränsen till Sverige/Norge.  Jag kommer vara ambassadör för Fjällturenteamet även iår inkl landsvägsloppet, och det ska bli roligt att träffa er många trevliga cyklister på de lopp vi kommer närvara på innan Fjällturen i juli.

Landsvägsloppet ” ForbondeTuren” kommer ha enskild, eller lagtävlan,  distanser 60 och 160 km, så passa på att boka er för ett lag och tävla för Sverige.  Stora loppet Fjällturen MTB, går 14 juli , och anmälan till loppen gör ni på www.fjallturen.se

Vi ses framöver på något av Fjällturens event.

Mvh Anders Södergren.

I brett samarbete med