Fyrfasen Energi är även i år huvudvärd för Tour De Fyrfasen.

Fyrfasen Energi kommer även 2018 stå som huvudpartner för ungdomsloppet Tour De Fyrfasen i Ramundberget 13 juli.
Tävlingen TdF vänder sig till barn och ungdom upp till 17 år, och hade 2017 över 100 deltagare.

-Tour de Fyrfasen är ett mycket trevligt och viktigt lopp för oss på Fjällturen säger tävlingsledaren Magnus Rydhult, där för är vi extra glada över att Fyrfasen Energi har förlängt avtalet att gälla även för iår säger Magnus Rydhult.
– Vi har tillsammans med Fyrfasen utvecklat ett lopp som är omtyckt av våra ungdomar.
Tillsammans med Ramundberget och cykelvasavinnaren Johan Landström från Dalarna lägger vi nu en helt ny bana till 2018, som kommer innehålla mer läckra utmaningar som alla kommer klara av, vackra vyer och framförallt spänning som kommer göra att många kommer vilja prova denna bana i juli avslutar tävlingsledare Magnus Rydhult.  Anmälan till Tour De Fyrfasen görs på hemsidan.

Mikelina Fjällräv har oljat in cykelkedjan och kommer bjuda på sig själv lovar hon.
– Jag ser fram emot att få träffa alla barn och ungdomar i Ramundberget V 28 säger Magnus Rydhult.

Till alla mindre barn, ordnar Fyrfasen Energi  samma dag innan huvudstarten ett prova på lopp med Mikelina Fjällräv, Ramundbergets cyklande räv, där barnen får cykla en tur ner på golfbanan tillsammans med Mikelina, och sedan gå i mål under Fjällturen portalen och får ett pris. Detta prova på lopp är gratis.
Anmälan till miniloppet görs på plats fredag 13 juli. Starttid meddelas unde våren i PM.

Varmt välkomna!