Härjedalens kommun har under ett par år samarbetat med Fjällturen, ett samarbete som inte bara går ut på att berätta att norra Sveriges största växande cykelvecka med tusentals besökare sker i Funäsdalen i juli varje år sedan 2012,, utan det är att sprida och berätta vad Härliga Härjedalens företag,föreningar med flera i sin helhet bjuder på året runt, samt varför man ska flytta och arbeta i Härjedalen. Under 2018 kommer kommunen delta och sprida information under vår cykelturné inför Fjällturen 14 juli.

Härjedalens kommun stöttar även Fjällturens nya landsvägssatsning 11 juli  ”ForbondeLoppet” genom Leader och EU projektet.

Under cykelveckan  V28  Ons-fredag och Lördag kan ni träffa representanter från kommunen i Ramundberget och se och höra om alla gobitar som finns att utforska i kommunen.

– Jag är glad och stolt över att ha Härjedalens kommun med som samarbetspartner säger Magnus Rydhult, Tävlingsledare för arrangemanget Fjällturen.

Vi träffs snart!