Nibe Sverige fyrnyar avtal med Fjällturen för 2018.

Under 2017 års Fjälltur startades samarbete med Nibe Sverige. Nibe är en av Sveriges ledande leverantörer av värmesystem, och dessa system finns i många svenska hem. Samarbetet med Nibe är för oss mycket värdefullt för oss, då de kommer vara med och bygga vårt event bredare säger tävlingsledare Magnus Rydhult.

Under våren kommer vi synas på ett antal platser runt om kring i Sverige, där våra partners, bland andra Nibe finns med på vår turné.   Välkommen!

 

Din komfort är vår drivkraft

Naturen kan vara varm och kärleksfull, men också kraftfull och bestämd. Hon är vår största energikälla och vi är beroende av henne för att ge liv åt allt runt omkring oss.

Vi har formats av Nordens hårda miljö med starka klimatväxlingar, och vi har lärt oss att anpassa oss därefter. Oavsett om det är en kylig vinterdag eller en varm eftermiddag i sommarsolen behöver vi ett balanserat inomhusklimat som bidrar till en bekväm vardag oavsett väder.

Vi värdesätter vårt nordiska arv genom att skörda naturens förnybara energi, och genom att kombinera det med ny smart teknik kan vi erbjuda effektiva lösningar som värnar om människa och natur. Vårt breda utbud av produkter förser ditt hem med kyla, värme, ventilation och varmvatten med minimal inverkan på miljön – så att vi tillsammans kan skapa en mer hållbar framtid.

Besök gärna vår hemsida för mer information www.nibe.se