Härliga Härjedalen välkomnar dig till Fjällturenveckan V28

För 6e året i rad anordnar Anders Blomquist och Magnus Rydhult Sveriges Vackraste MTB lopp, Fjällturen!

Med start i Funäsdalen och målet i Ramundberget den 14 juli får du som deltagare otroligt vackra vyer en rolig upplevelse som lever kvar länge. Nytt iår är även ett landsvägslopp, ForbondeLoppet med två distanser och start i Norge på riksgränsen.
Du kan välja på 55 eller 149 km. MTB har vi distanserna 9,32,42,58 och 70 km.

Vill barnen cykla, har de en helt egen dag med Tour De Fyrfasen den 13 juli i Ramundberget, där Mikelina fjällräv kommer cykla och busa. Ungdomsbanan kommer läggas i midsommar av cykelvasavinnare Johan Landström, så att barnen får en roligt äventyr.

I Ramundberget kommer det även bli minimarknad, clinic och test av cyklar från Lapierre.

Så har du inte bestämt vad du ska göra i sommar, boka cykelveckan i Funäsfjällen V28

Anmälan är öppen på www.fjallturen.se

Välkommen!