Stort tack till alla!

Vi från Fjällturen vill tacka alla som på något sätt varit en del av våra lopp!
Tack alla cyklister för att ni ville komma och njuta av Sveriges vackraste mtb-bana. Tack alla duktiga funktionärer  och Funäsdalens IF som jobbat hårt under dagarna. Tack till våra huvudpartners Ramundberget, BMW, Lapierre och Härjedalskök. Tack till Fyrfasen, Adidas, Craft, Coxacarry, Bruksvallarnas rökeri, Motor och Fritid, Pringles och Sunmaid. Tack till spångsponsorerna Hitachi powertools, Essve och ICA Supermarket i Funäsdalen . Tack Thunells bussar, JPS Åkeri i Funäsdalen för proffsiga transporter. Tack till Hemma hos Edit som bakade 2000 bullar, Vitamin Well och Barebells för vätska och tilltugg. Ett särskilt tack till Hotell Vauldalen och Jorid Skott med familj. Tack Morgan Blom från Uppsala Bike Challenge som skötte kansliet även i år. Tack till medverkande markägare och Härjedalens Kommun, Nearadio och våra fotografer.
Tack polisen Röros, tullen i Vauldalen och polisen Sveg, som gjorde färden genom Funäsdalen säker i tuff trafik.

All positiv feedback från alla cyklister gör att vi kan lova att Fjällturen och Forbondeloppet  är tillbaka 2019.
Med varma hälsningar från Magnus Rydhult och Anders Blomquist.