Jessica Clarén är ny ambassadör för Fjällturen!

Jessica Clarén grundare till det snabbt växande nätverket She Rides, är nu officiell Fjällturen ambassadör från oktober 2018.
Jessica är en eldsjäl inom träningsbranschen och har genom åren alltid strävat efter att vara nytänkande. Sedan guldhjärtat har hon också satsat stort på att få in fler tjejer i cykelsporten. 2013 grundade hon She Rides community och är utvald som Strong Her ambassadör. Jessica bygger cykelutbildningar och konceptklasser med världen som arbetsplats och är numera också tävlingscyklist. Som en av Sveriges mest lästa och inflytelserikaste  träningsbloggare förmedlar hon träningsglädje och fördjupad kunskap inom hälsa.
– Vi hälsar Jessica Clarén varmt välkommen till Fjällturen teamet, och det är extra roligt att tillsammans med henne utveckla nya koncept inom cykelsporten säger Magnus Rydhult Fjällturen.  Under Fjällturen 2019 kommer vi gemensamt erbjuda clinics, föreläsningar, bloggtips, synas ute på tävlingar och en rad andra energifyllda nyheter, allt för att få Sverige på hjul avslutar Magnus Rydhult.