Jonas Ahlstrand, proffscyklist på landsväg, och MTB  är ny ambassadör för Fjällturen 2019.

– Vi är mycket glada över att Jonas Ahlstrand tackat ja att vara ambassadör för Fjällturen, och kommer och cyklar nästa år, säger tävlingsledare Magnus Rydhult.
Fakta. Övriga ambassadörer inför 2019
Jonas är sedan många år tillbaka en av Sveriges bästa proffscyklister. Jonas Ahlstrand har cyklat i proffsstallen Argos Shimano och Cofidis. 2017 vann Jonas Cykelvasan och han har mycket krut i benen för kommande lopp och utmaningar. Jonas Ahlstrand driver sedan en tid tillbaka det väl kända Bianchi Café i centrala Stockholm, där du kan koppla av med god mat, träffa cyklister från när och fjärran.

-Jonas i sin roll som ambassadör kommer tillsammans med Fjällturen att synas i olika aktiviteter med start hösten 2018, och naturligtvis även cykla landsvägsloppet förbi Röros och MTB i Funäsdalen 2019. Vi vill att så många som möjligt som inte ännu har testat Fjällturens olika lopp kommer till Funäsdalen nästa sommar, och njuter av vacker cykling och magisk natur och utsikt avslutar Magnus Rydhult.