Bild: Skoda.se

Vi välkomnar Skoda Sverige genom Berners Östersund till Fjällturen.

Skoda Sverige, och Berners blir ny huvudpartner till Fjällturen, Sveriges Vackraste Fjäll lopp.
Fjällturen startade 2012 med 127 startande, och snabbt växt till att 2019 bli 1600 cyklister.
Fjällturen har idag även förutom vackra MTB banor, tre vackra landsvägsbanor från vackra Vauldalen, förbi Röros, in i Sverige och målet i vägs ände i Ramundberget. Företaget utvecklar cykelsporten för fullt.

-Det känns riktigt kul och framtidsplaneringen är i full gång säger Magnus Rydhult, tävlingsledare och sportchef på Fjällturen.
Samarbetet med Skoda är som hand i handsken, då Skoda sedan många år satsar brett inom cykelsporten internationellt, samt i Sverige. Vi kommer under året synas på ett antal olika cykellopp och promota Fjällturen, Skoda och dess verksamhet.
Vi är mycket glada och hälsar Skoda och Berners välkommen till Fjällturenfamiljen avslutar Magnus Rydhult.

 

 

Varför Skoda sponsrar cykling.

ŠKODAs historia börjar med en cykel. Våra grundare Vaclav Laurin och Vaclav Klement tillverkade sin första cykel i hemstaden Mlada Boleslav i Tjeckien 1895. På samma adress ligger fortfarande huvudkontoret och det är här vi bygger en del av de miljoner bilar vi varje år säljer världen över. Och just därför har cykling haft en speciell plats i våra hjärtan sedan dess.

Foto: Följ länk till We Love Cycling