Vi hälsar Husman Hagberg välkommen till Fjällturen.

Härjedalen utvecklas i en makalös takt där fler och fler områden byggs upp.
Behovet utav professionella, serviceinriktade och lokala mäklare ökar i takt med expansionen.
Därför är det med stor glädje jag nu etablerar och öppnar egna kontor i Sveg säger Maria Sondell Franchisetagare, Reg. Mäklare tillsammans med kontorschef Mikael Sondell.
Att dessutom få samarbeta med Fjällturen ger oss extra energi inte bara genom motion, utan möjligheter att nå ut med vad vi arbetar med inom Husman Hagberg till resten av Sverige säger Maria Sondell.

Husman Hagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder.

Det är alltid roligt att skapa nya goda kontaktytor där vi får möjligheterna att sprida Sveriges Vackraste MTB lopp nationellt tillsammans med Husman Hagberg säger Magnus Rydhult, sportchef och tävlingsledare.
Oavsett om vi kan köra Fjällturen på planerat datum iår eller ej  på grund av Covid-19 så är samarbetet här för en längre period och det är toppen säger Magnus.

Läs mer om  Husman Hagberg i Härjedalen här…