Hej kära cyklister!

Nu börjar våren komma sakta men säkert uppe i Funäsfjällen, men ännu kör pistmaskinerna skidspår fram till 9e maj, vilket är toppen!

Alla hoppas vi ju på en cykelsommar iår, då fjolåret blev som det blev nationellt och internationellt.

Vi från Fjällturen har en bra plan och ansökan inne för V 28,  15-17 juli, och vi kommer med vårt upplägg den 17 maj, efter att Folkhälsomyndigheten har levererat vad som kommer gälla i sommar för event.

Det vi vet nu är att vi är en av de få arrangörer som kommer köra om det öppnas upp från myndigheter, och utifrån detta beslut kommer vi i vår plan erbjuda ett säkert och tryggt lopp under två dagar. Hur detta kommer se ut i detaljer återkommer vi till, men vi hoppas nu att pandemin börjar ge efter, och att vi alla kan sakta med säkert börja återgå till ett vad som nu är ett normalt läge.

Så håll ut, var rädda om varandra, håll avstånd, så återkopplar vi snart igen!

 

Med bästa Fjällhälsningar

Magnus Rydhult och Anders Blomquist
Fjällturen