9 km

Anmäl dig till Fjällturens snabbaste lopp – 9 km 

Direktlänk till anmälan

  • Lördagen den 10 juli 2021
  • Start kl.10.30 Bruksvallarna skidstadion
  • Anmälningsavgift 200 kr
  • Anmälan, knapp på startsidan, eller sköld här intill.

Banbeskrivning:
Väljer du att cykla Fjällturen 9 km, så startar du på skidstadion i Bruksvallarna. Du följer den asfalterade rullskidbanan till målet i Ramundberget. Turen är småkuperad. Den sista biten in mot målet följs alla bansträckningarna åt, du passerar skidskyttevallen just innan du viker av upp mot målet vid Ramundbergets Fjällgård.
Grattis! Du har genomfört den 8e upplagan av Fjällturen.

 

Karta 9 km 2019

 

Fjällturens allmänna villkor
• Din anmälan är bindande.
• Det är inte tillåtet att låta någon annan deltaga i våra arrangemang i ditt namn.
• Erlagd avgift återbetalas inte.

Det försäkringsskydd som ingår i årslicens, engångslicens (tävlingsklass) och anmälningsavgift (motionsklass) via Svenska Cykelförbundet, är begränsat. Då allt deltagande sker på egen risk kan det finnas anledning att se över sitt försäkringskydd och eventuellt komplettera med ytterligare försäkring.

Oavsett om du har årslicens, engångslicens eller åker i motionsklass är din cykel ej försäkrad. Vissa försäkringsbolag har en begränsad cykelförsäkring inbakad i hemförsäkringen och hos några bolag går det att lösa en tilläggsförsäkring om du har en dyr cykel.  Här finner du länk till Folksams motionsloppsförsäkring

Varje deltagare ställer upp på egen risk. Godkänd cykelhjälm är obligatorisk i Fjällturen. Arrangören rekommenderar mountainbike och grova däck. Med tanke på olycksrisk och säkerhet är det inte tillåtet att cykla med lurar i öronen, exempelvis musik. Det är inte heller tillåtet med barnstol på pakethållaren eller cykelkärra.