EM2Q0923

Vinnaren i Herrklassen Fredrik Erikssons.

Fredrik körde igenom Fjällturens 58 km på 2 timmar och fyra minuter. Två blev Anders Södergren och tredjeplatsen tog Martin Nilsson från Östersund.
I damklassen segrade Nellie Larsson, Mellbystrand,

Fredrik Erikssons egna ord om loppet.
Fjällturen är ett bra arrangemang med skön stämning i otroligt vackra omgivningar. Banan har en lite internationell karaktär i det avseendet att den i princip bara innehåller fyra backar men som istället är långa och tar cyklisterna upp till höjder med fina vyer. Terrängen är överlag tekniskt enkel, så att de flesta klarar av utmaningen, men innehåller tillräckligt mycket partier med rejäl skogscykling för att de som gillar detta ska få sitt lystmäte. Fjällturen var verkligen en trevlig upplevelse!
Mvh Fredrik Eriksson.
Foto: Anders Robertsson